Nuorisopalvelut
Nuorilahti.net 

Lahden nuorisopalvelut

Yleistä   -   Naumi   -   Isoranta   -   Vähäniemi   -   Mennään Mettään -projekti   -   Kuvagalleria


Yleistä  

Nuorisopalveluiden leirikeskus sijaitsee Sysmän Karilanmaalla, n. 55 km Lahdesta, Päijänteen rannalla. Alue rakennuksineen on tarkoitettu ensisijaisesti lahtelaisten nuorisoyhdistysten leiri-, retki- ja kurssikäyttöön.

Naumi-Isorannan leirikeskus ei ole valmis, hotellimainen ympäristö, jonne leirejä tullaan pitämään, vaan ympäristö, joka tarjoaa kaupunkilaistuneille ihmisille mahdollisuuden opetella normaaleja selviytymistaitoja kuten puiden pilkkominen, nuotion teko tai teltan pystytys.Yhdistykset saavat käyttää leirikeskusta ja suunnitella ohjelmaa omien tarpeidensa mukaan, kuitenkin siten, että toiminta noudattaa terveitä nuorisotyöperiaatteita ja hyviä tapoja. Leirikeskuksessa on noudatettava sinne laadittuja ohjeita ja järjestyssääntöjä. Alkoholin ja muiden päihteiden käyttö leirialueilla on kielletty.

Naumi-Isorannan leirikeskuksen käyttövuoroista vastaa nuorisonohjaaja Pekka Pusa, p. 050 518 4494. Kesäaikana 1.6.-30.8. Naumi-Isorannan leirikeskuksen valvojana toimii Mika Tuomela
p. 050-3836458.

Leirialueen käyttövuorot seuraavalle vuodelle ovat haettavissa 31.10. klo 15.00 mennessä. Vapaita käyttövuoroja varausajan ulkopuolella voi tiedustella Pekka Pusalta.

Hakemuslomakkeita saa nuorisopalveluiden toimistosta tai alla olevista linkeistä. Hakemuksen voi lähettää postissa osoitteeseen Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Sammonkatu 8 B, 15140 Lahti tai sähköpostilla osoitteeseen nuorisopalvelut@lahti.fi.

 

Käyttövuorohakemus PDF  DOCX
Leirikeskuksen käyttöohjeet PDF  

Naumi-Isorannan leirikeskuksen infokansio

 

Isorannan käyttömaksut

PDF

 

PDF

 

 

DOC

Naumin käyttömaksut

 PDF

 DOC

Voit ladata pdf-tiedostojen katseluun tarvittavan ilmaisen Adobe reader -ohjelman tästä

Lisää valokuvia alueesta ja rakennuksista löytyy Kuvagalleriasta.